top of page
Ruth Van Mierlo
Ruth Van Mierlo

za 21 okt

|

Gloriepoort

Ruth Van Mierlo

Vreugderovers

Registreren niet nodig.
Van harte welkom

Tijd en locatie

21 okt 2023, 18:30

Gloriepoort, Eggestraat 27, 2640 Mortsel, België

Over het evenement

Ruth is een enthousiaste bemoediger, inspirator en leraar. Het is haar grote verlangen dat mensen Gods blijdschap leren kennen en tot hun bestemming komen.

Na haar studie commerciële economie werkte Ruth gedurende tien jaar op verschillende marketingfuncties in Nederland en Frankrijk. Ruth: ‘Jarenlang dacht ik: Is dit nu waarvoor ik leef? Heeft God niet een beter plan voor mij? Mijn cv zag er prachtig uit. Maar ik voelde me leeg en onvervuld. En altijd dat knagende stemmetje: “Doe ik het wel goed genoeg?”’

Burn-out Toen Ruth getroffen werd door een burn-out, gooide ze het roer volledig om. Nadat zij en haar man Ben twee kinderen hadden gekregen, verhuisden ze als gezin naar de Verenigde Staten. Drie jaar lang volgden ze een theologische opleiding en deden ze praktijkervaring op.

Ruth ervoer grote persoonlijke doorbraken door Gods Woord beter te leren kennen en toe te passen op haar eigen situatie. Het ervaren van Gods liefde en genade gaf Ruth inspiratie alles door te willen geven wat zij zelf geleerd had.

De afgelopen tien jaar heeft Ruth diverse trainingen ontwikkeld, nieuwe trainers getraind en veel vrouwen geholpen om geestelijk te groeien en in hun bestemming te gaan wandelen.

YIB Sinds 2012 is Ruth gestart met YIB (Your Inner Beauty) vanuit haar verlangen vrouwen toe te rusten en te helpen in hun bestemming te wandelen. Ruth heeft met haar team de training Yib ‘Know-Grow-Go’ ontwikkeld en traint nieuwe leiders om Yib te geven. Zie www.yib-women.org

Joyful Life Network Vanuit Joyful Life Network geeft Ruth verschillende trainingen zoals ‘Ontwikkel een Positieve Mindset’ en ‘Beliefs Training’. Nieuw gepland staat de ‘Joyful Life Leaders Intensive’, een training voor leiders en ondernemers die doorbraken willen zien in hun leven en organisatie. De Blije Podcast is gestart vanuit Ruth’s verlangen zoveel mogelijk mensen te bemoedigen met Gods liefde en blijdschap.

Deel dit evenement

bottom of page