Agenda

Evenementen

Op deze pagina u al onze komende evenementen. Uiteraard bent u van harte uitgenodigd om aan deze evenementen deel te nemen!

U kunt zich heel eenvoudig aanmelden door middel van dit contactformulier. Vul uw naam en e-mailadres in en benoem de naam van het evenement in het vakje "subject". In het tekstvak geeft u aan met hoeveel personen u komt en is ruimte voor eventuele vragen/opmerkingen.

Als wij meer informatie nodig hebben, dan staat dit bij de informatie over het evenement aangegeven.

Aanmelden:

*

herhalend evenement

@

aanmelden verplicht

Zaterdag - 18:30 (wekelijks) | Eggestraat 27, Mortsel

Gloriepoort-samenkomst

*

Wekelijks hebben we op zaterdag om 18.30u een samenkomst in de Eggestraat 27 te Mortsel. Er is een variatie aan sprekers die iets delen vanuit hun persoonlijke relatie met de Vader. Zolang de coronamaatregelen gelden worden deze samenkomsten vervangen door zoommeetings.

Encounter Night

Donderdag  18 februari, 20u | Eggestraat 27, Mortsel (tweewekelijks)

*

 

Vanaf februari en zolang de coronamaatregelen gelden, zullen we op zaterdag enkel online meetings hebben, maar organiseren we op dondedagavond live encounter nights: avonden waarop aanbidding en ontmoeting met God centraal staat. Gelieve je hiervoor in te schijven, en zeker ook rekening te houden met de coronamaatregelen.

 

Gerard en Maureen Haberstro

Zaterdag 20 februari, 18u30 | online

Gerard en Maureen leiden  een kerk, en zijn regionale leiders binnen Catch The Fire Partners. Ze dienen al 40 jaar in de kerk, zowel locaal als internationaal. Het is hun hart om Gods aanwezigheid te brengen waar ze gaan, en ze willen meebouwen aan Gods Koninkrijk op aarde.

Ze zijn meer dan 40 jaar getrouwd, hebben 5 volwassen kinderen en 13 kleinkinderen.

Gerard en Maureen zullen een profetische boodschap brengen die God hen op het hart legt voor deze tijd.

zoomlink: https://us02web.zoom.us/j/85338003199?pwd=S3I3eXBuQ3Bld0h5MDVkVVBLTmFVQT09

Dan en Gwen Slade

Zaterdag 27 februari, 18u30 | online

Dan en Gwen hebben heel wat jaren als zendelingen gewerkt, oa in Oekraine en ze zijn ook meer dan 10 jaar de verantwoordelijken geweest van Partners in Harvest, en zitten nu nog steeds in het leidersteam van Catch The Fire Partners, de overkoepelende organisatie waarbij onze kerk aangesloten is. Dan combineert kracht van de Heilige Geest met verdieping en Gods Woord en Gwen spreekt sterk vanuit een pastoraal bewogen hart. Het thema van deze samenkomst is "het Woord leven".

zoomlink: https://us02web.zoom.us/j/85338003199?pwd=S3I3eXBuQ3Bld0h5MDVkVVBLTmFVQT09

Het nieuwe verbond: Abraham

 

We gaan verder over Het Nieuwe Verbond. Deze keer hebben we het over Abraham en God. Welke afspraken werden tussen hen gemaakt, en hoe werken ze nu door?

zoomlink: https://us02web.zoom.us/j/85338003199?pwd=S3I3eXBuQ3Bld0h5MDVkVVBLTmFVQT09

 

Zaterdag 6 maart, 18u30 | online

Nieuws

Lopen met God

October 3, 2016

Anderhalf jaar hebben we met een heel team hieraan gewerkt, en eindelijk is het klaar: een Christelijk start to run-programma. Het is een programma da...

Wekelijkse samenkomsten

September 26, 2012

“Zie, ik maak alle dingen nieuw”(Openb.21,5)


“Hemelse Papa, ik wil een aankondiging doen van de nieuwigheden in Gloriepoort. Hoe zullen we dat...

De Schuilplaats

August 25, 2012

De Nederlandse vertaling van "The secret place" van William Dupley is uitgekomen en bij ons te verkrijgen voor 15 euro (+verzendingskosten). Het is...

Fatherheart World en Partners in Harvest

January 20, 2010

Als organisatie hebben we ons aangesloten bij twee grotere Christelijke organisaties, namelijk Fatherheart World, en Partners in Harvest. Fatherhear...

Please reload

Designed by Roots & WingsAll information on this site is copyright © Gloriepoort.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now