top of page
Alpha cursus
Alpha cursus

ma 15 nov

|

Lier

Alpha cursus

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is alpha.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

15 nov 2021, 19:30 – 21:30

Lier, Plaslaar 21, 2500 Lier, Belgium

Over het evenement

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha.

Voor wie? Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Waarom? Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het? Elke Alpha begint met een gezellig samen zijn met een versnapering. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Hierna luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:

Is er meer? Wie is Jezus? Bidden: waarom en hoe? De Bijbel lezen: waarom en hoe? Hoe zit het met de kerk?

Deel dit evenement

bottom of page