This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now

Wekelijkse samenkomsten

September 26, 2012

“Zie, ik maak alle dingen nieuw”(Openb.21,5)


“Hemelse Papa, ik wil een aankondiging doen van de nieuwigheden in Gloriepoort. Hoe zullen we dat aanpakken?”

“Openbaring 21 vers 5.”

“Maar Papa, dat vers gaat over een nieuwe hemel en een nieuwe aarde, dat kan ik toch niet zomaar toepassen op wat wij gaan doen?”

“Ik ben bezig Mijn volk voor te bereiden op de tijd die komt. Soms wil Ik dingen veranderen zodat Ik nog meer ruimte krijg om vernieuwing te brengen.”

Enkele maanden geleden liet God ons zien dat Hij wou dat we met Gloriepoort nieuwe stappen zouden zetten. We ontdekten dat Hij wou dat we wekelijks op een vast moment zouden samenkomen (en niet meer afwisselend op vrijdag en zondag zoals de voorbije 2 jaar), en dat we zouden afstappen van het idee van “huissamenkomsten”. Heel concreet hebben we besloten zaterdagavond om 18.30u samen te komen. De samenkomsten zullen doorgaan in de Hendrik Kuyperstraat 60, Mortsel. We zullen geregeld sprekers blijven uitnodigen.


We gaan ervan uit dat het om meer gaat dan “vormelijke” verandering, al kunnen we niet elk aspect daarvan zien. We willen deze nieuwe stap dan ook feestelijk beginnen, met een samenkomst, gevolgd door een receptie. We willen iedereen die ons een warm hart toedraagt, die met ons verbonden is (geweest), die de voorbije jaren op de één of andere manier deugd heeft gehad van dingen die we organiseerden,… hier van harte op uitnodigen.
Kan je even laten weten dat je komt? Dat vereenvoudigt de voorbereidingen.

Please reload